реклама

реклама

Сьогодні члени виконкому Черкаської міськради мали проголосувати за введення в дію рішення конкурсної комісії, яка визначила перевізника на 33-ому маршруті. Проте «за» проголосували тільки 5 членів виконкому. Таким чином, рішення не прийнято, і цей маршрут не буде обслуговуватись ніким, передає кореспондент УНН-Центр.

c483e4cd986689923087007fb99116a863800c72 Це питання викликало найбільш бурхливе обговорення на сьогоднішньому засіданні. Річ у тім, що конкурс було проведено ще у вересні. Тоді конкурсна комісія визначила переможцем «ЧАРЗ-Авто». Але з цим не погодилася інша учасниця конкурсу — ПП Кондакова, яка обслуговувала цей маршрут протягом 15 років. Вона подала на суд. Проте Київський апеляційний суд, розглянувши матеріали конкурсу, її позову не задовольнив. Таким чином, сьогодні виконком мав затвердити своїм рішенням переможця, після чого він мав би приступити до роботи.

Але представники перевізника Кондакової і вона сама завітали на засідання, щоб висловити своє обурення рішенням спочатку комісії, а потім і суду. За їхніми твердженнями, проведення конкурсу було несправедливим: нарахування балів у цьому конкурсі — це одне, а реальний стан справ на підприємстві — геть інше, а от саме ним ніхто й не цікавився. Вони переконували, що їхні автобуси — в зразковому стані, після капремонту, а транспорт їхнього суперника — брудний, кондуктори працюють без офіційного оформлення і називали ряд інших порушень.

Тому у підсумку дехто з членів виконкому не став голосувати за введення в дію рішення комісії. Таким чином, маршрут № 33 тепер ніхто не може обслуговувати на законних підставах (або ж навпаки, може працювати хто завгодно, але нелегально). Це, як підсумував секретар міської ради Олександр Радуцький, тільки погіршить пасажирські перевезення в місті і спричинить незручності для його жителів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 натали 31.01.2017 01:13
уважаемые члены комиссии будьте справедливыми и думайте про людей а то вы думаете кто больше заплатит самый лучший маршрут 33 забрали у п п Кондакова а отдали д****ам
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Татьяна 17.01.2017 07:17
К сожалению, перевозчик на 33 маршруте поменялся на "Чарз-авто". Очень жаль. Но, по всей видимости, этого следовало ожидать... В нашей стране другого исхода странно было бы ожидать...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Татьяна 13.01.2017 11:09
Действительно, маршрут отличный. Я понимаю, возможно 33 маршрут создает ощутимую конкуренцию некоторым маршрутам, и кому-то очень не выгодно, чтобы он существовал, но автобусы по этому маршруту редко бывают неполными. а значит, пассажирам он нужен. Честно говоря, я сама пользуюсь услугами 33 маршрута с большим удовольствием. Действительно, адекватные кондуктора, хорошие водители, причем постоянных пассажиров и те и другие знают уже в лицо... Я всегда стараюсь сложить свой маршрут на день таким образом, чтобы максимально попасть на этот маршрут, особенно после того, как 20 маршрутка сократила количество рейсов и частенько подолгу приходится ее ждать. тогда как 33 маршрут, очень отличается систематичность ю. Еще один большой плюс. Это один из немногих маршрутов, у которого есть рейс до 6.00 утра. А это для многих очень немавловажно. Власти, прислушайтесь к жителям города, пожалуйста!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Алла 11.01.2017 15:25
Думки пасажирів ніхто не питає. Кращого перевізника ніж Кондаков в місті немає. Чисті автобуси, ввічливі водії та кондуктори. Працюють строго по графіку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Maria 08.01.2017 20:23
Шановні члени конкурсної комісії залишіть будь-ласка все як є, тому що кращого перевізника ніж Кондакова в нашому місті не має. Найчистіші автобуси, найввічливіші кондуктора,воді ї додержуються ПДР - я як пасажир маршруту 33 можу сказати з впевненістю. Давайте будемо справедливими- прийміть будь-ласка правильне рішення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 федор принципиальный 07.01.2017 20:55
"Чарз-авто"может обеспечить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Людмила 07.01.2017 11:41
А що буде з маршрутом №14. Нехай не Копієвський, то ж є інші. Хто ,нарешті, подбає про людей. Зараз буде ожеледиця і стрибати з одеієї маршрутки на іншу (щоб зробити пересадку) буде не зовсім приємно!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100