реклама

реклама

Черкаська міська влада закупила для дитячо-юнацької спортивної школи веслування два тренажери, про які спортсмени вже давно мріяли. Про це повідомив директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради Ігор Волошин.

«Справжнім подарунком до новорічно-різдвяних свят для дитячо-юнацької спортивної школи веслування стало придбання двох тренажерів (ергометрів). Про сучасні тренажери тут мріяли давно. Це прикро, бо мрія коштувала всього 66 тис грн, - написав Ігор Волошин у Фейсбуці.

Цю новину прокоментував депутат Черкаської міськради Іван Сухарьков.

«Весь депутатський корпус і мер міста Анатолій Бондаренко прийняли таке рішення, дофінансувати Черкаський веслярів, тим більше що всьому місту треба пишається їх результатами за відсутності нормальних умов для тренувань. У нас плани в 2017 році провести реконструкцію гребний бази на Гагаріна. Сподіваюся що депутатський корпус підтримає цю позицію в ПСЕР».

За словами пана Сухарькова, оновлення бази дасть можливість приймати змагання і спортсменів з інших областей, це суттєво позначиться на результатах і дасть можливість учасникам змагань відкрити для себе перлину Дніпра, Черкаси.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 guru 12.01.2017 21:49
Волошин в тексті стільки помилок!!! Ай-яй-яй!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100