Учора близько 21 години в місті Сміла сталося ДТП, що мало летальні наслідки для пішохода. Як стверджують очевидці, за кермом чорної машини «БМВ п'ятірки» з номерами АА 0866 ЕВ, на якій по місту часто їздить глава районної ДАІ Володимир Шуліка, знаходився водій в явно вираженому стані алкогольного сп'яніння.

Після декількох хвилин на місце ДТП приїхало районне керівництво ДАІ, міліція спішно зняла з машини номери і розігнала очевидців. Про це інформує «Главком», посилаючись на власні джерела.

Пізно увечері в міську лікарню Сміли привезли скривавлений труп, про що «Главкому» повідомили в реєстратурі, відмовившись повідомляти які-небудь подробиці. В той же час, новини про ДТП із смертельним результатом не з'явилося на офіційному сайті МВС.

Нічого про трагічну подію в Смілі не сказано і в зведенні надзвичайних випадків Черкаської автомобільної інспекції.

На питання «Главкому», чи мало місце ДТП із смертельним результатом, начальник інформаційного департаменту обласного ДАІ дав таку відповідь: «ДТП начебто було, інформація поступала, але зараз в кімнаті, де стоїть комп'ютер з цією інформацією, немає світла, а тому повідомити вас нічого не можемо», - повідомив чиновник, попросивши передзвонити пізніше. Але і за годину електрики в ДАІ так і не подали. У районному управлінні міліції взагалі відмовилися спілкуватися з пресою.

Пізніше «Главкому» повідомили, що в ДАІ підтвердили факт загибелі пішохода в Смілі.

«9 листопада близько 20.30 в місті Сміла на перехресті вулиці Богдана Хмельницького і Кармелюка водій автомобіля БМВ 523, 1981 року народження, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням і зробив наїзд на пішохода 1965 років народження. Пішохід рухався по тротуару в попутному напрямі. В результаті аварії пішохід помер на місці», – повідомили в інформаційному департаменті Черкаського обласного управління ДАІ. Уточнити, чи був водій співробітником правоохоронних органів, міліціонери відмовилися.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 виктор 29.11.2011 20:33
стас, внимательно читай заметки, свет пропал в обласном ГАИ, а потом пиши свои коментарии. А в ГАИ, кстати есть резервный генератор, надо было включить, а то бедные гаишники наверно при свечках рапорты писали...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Вас 29.11.2011 20:22
Все ДАЙишники ................и взяточники, против них поможет только террор. ........................................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 sergo 11.11.2011 20:40
ворон ворону глаз не выклюет!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 стас 11.11.2011 10:33
Ще раз про порядність.В Смілі дійсно 2 дні в центрі не було ел.енергії-перший день через проф.рем.роботи,на другий день через аварійне перемикання в першій половині дня.Я часто їздив з товаришами на їх авто-я несу якусь відповідальніст ь за дії цих людей?Ті ,хто фабрикує *печені новини*-схожі на статево невизначених...
Погано,що ніхто не підписує свою мазню і не несе відповідальност і.До речі,це проблема держави в тому числі.Державою править не Янукович,нею править непорядність таких,як оцей фантаст.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Ой 10.11.2011 17:24
Значить, і до ворожки не ходи-правда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 ВАХА 10.11.2011 16:29
Це БМВ по Смілі менше 120км/год не їздить,ДАІ його нетрогають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Комбат 10.11.2011 14:15
Ох і заголовок! У стилі "смєшалісь в кучу коні,люді..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100