реклама

реклама

 Посольство Росії в Україні ще визначається, чи організовувати доставку виборчих урн (виїзних) у Черкаси на вибори депутатів Держдуми РФ, які пройдуть 4 грудня. Про це «Прочерку» повідомила прес-секретар посольства Росії в Києві Олена Хоменко.

vibory

  Прес-секретар повідомила, що у ЗМІ були оприлюднені попередні наміри Росії відкрити в Україні 9 виборчих дільниць в консульському відділі в Києві, а також у приміщеннях генеральних консульств у Харкові, Одесі, Львові та Сімферополі. Посольство має намір також організувати доставку виборчих урн (виїзних) у Чернігів і Черкаси.

– Але це попередні рішення. Лише наступного тижня я зможу точно сказати, чи буде організована доставка виїзних виборчих урн у Черкаси, чи, можливо, в сусідню область, – зазначила Олена Хоменко.

Нагадаємо, у виборах беруть участь партія "Єдина Росія", КПР, ЛДПР, "Яблуко", "Патріоти Росії", "Справедлива Росія" і "Права справа".

Партію "Єдина Росія" зараз очолює прем'єр-міністр Росії Володимир Путін, а на виборах її список очолить Президент Росії Дмитро Медведєв.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Утипутин 11.11.2011 12:00
КаГэБэ и даром не нужны ихние корзинки в Черкассах. В городе своих мусорок достаточно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100