В ході санкціонованого обшуку в домоволодінні жителя одного із сіл Уманського району працівники поліції виявили та вилучили згорток з наркотичною речовиною та бойову гранату з запалом. Вилучене направлено на експертизу, інформує сектор комунікації ГУНП в Черкаській області.

PM187image003 Під час оперативного відпрацювання району до співробітників Уманського районного відділення поліції надійшла інформація про можливу причетність до незаконного зберігання наркотиків жителем одного із сіл. Співробітниками поліції було проведено комплекс слідчо-оперативних заходів для перевірки зазначеної інформації.

Під час проведення санкціонованого обшуку у домоволодіння підозрюваного дана інформація знайшла своє підтвердження. В будинку зазначеної особи, у побутовому серванті, правоохоронці виявили паперовий згорток з речовиною зеленого кольору в подрібненому стані, яка за зовнішніми ознаками нагадує рослину коноплю та металевий предмет, схожий на бойову гранату, з відповідним маркуванням та запалом. Зазначені предмети було вилучено та направлено до експертно-криміналістичного центру для проведення відповідної експертизи. 36-річний житель Уманщини повідомив, що вказані речі було знайдено у одній із лісосмуг села.

За попередньою кваліфікацією, слідчим відділенням за вказаним фактом відкрито два кримінальних провадження, передбачених частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту, а також за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження з боєприпасами. Триває досудове розслідування.

PM177image001

PM916image002

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100