реклама

реклама

Уманською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення відносно 41-річного жителя  м. Умань, який у листопаді 2015 року перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за місцем свого проживання  із застосуванням насилля,  яке не є небезпечним для життя та здоров’я відкрито викрав кошти в сумі 3000 грн., банківську пенсійну та зарплатну картку, які належать його тещі, у якої він спільно з дружиною проживали.

index

Крім того, після заволодіння банківськими картками потерпілої, зловмисник таємно викрав з них кошти в сумі 7000 грн.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 КК України, а саме - відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого та ч.2 ст. 185, а саме таємне викрадення чужого майна  (крадіжка), вчинене повторно.

В ході судового розгляду  встановлено, що чоловік раніше  до  кримінальної  відповідальності не притягувався, щиро розкаявся у вчиненому, повністю відшкодував завданий збиток та відсутність претензій з боку потерпілої, тому суд  прийшов  до  висновку про можливість його виправлення  без  ізоляції  від суспільства та призначив покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки, інформує прес-служба прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100