реклама

реклама

40-річний мешканець міста Корсунь-Шевченківський, раніше судимий за крадіжки та наркотики, не став на шлях виправлення, натомість продовжив кримінальну діяльність.

До Корсунь-Шевченківського відділу поліції звернулася 65-річна місцева жителька з повідомленням, що вночі з підсобного приміщення її домоволодіння, шляхом зриву навісного замка, викрадено велосипед «Benneto» та надувний човен «Besturay».

Цього ж дня про крадіжку з гаража, зварювального апарату «Ceizer» та бензопили «Стервінс», шляхом розбиття віконного скла, повідомила 47-річна жителька міста.

В ході слідчих дій, правоохоронцями було встановлено, що до крадіжок причетний 40-річний місцевий мешканець який неодноразово притягувався за крадіжки та за незаконні операції з наркотиками.

Наразі речові докази вилучені та вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні кримінальних правопорушень. Крім того, правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до подібного роду злочинів.

За цим фактами розпочаті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100