реклама

реклама

У неділю, 19 лютого, в міському Будинку культури ім. Івана Кулика (вул. Благовісна, 170) о 14-00 відбудуться громадські слухання на тему «Про громадську і житлову забудову та визначення паркових зон в межах мікрорайону №2 «Соснівський».

Розпорядження про це підписав 27 січня міський голова Анатолій Бондаренко.

До участі у зазначених громадських слуханнях запрошуються жителі Черкас, депутати Черкаської міської ради VII скликання та голови комітетів самоорганізації населення.

Натомість член виконкому «азовець» Дмитро Кухарчук не задоволений цим рішенням міського голови, говорячи про те, що обрана дата незручна для людей, котрі хотіли б прийти на громадські слухання. Про це він написав у Фейсбуці.

«Анатолій Бондаренко не поважає думку громади! На громадських обговореннях було вирішено, що слухання по питанню Соснівки пройдуть 18 лютого, в суботу, у зручний для людей час. В надії посіяти непорозуміння, слухання перенесли на 19, на неділю, найнезручніший для людей день. В мене з'явилася інформація, що крім того вони звозитимуть проплачених людей», - написав Кухарчук.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Черкащанин 13.02.2017 12:01
Мої вибачення модератору. Мій коментар опублікованний без змін. Щирі вибачення модератору.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Черкащанин 13.02.2017 12:00
Громада модератор цього ресурсу не публікує коментарі. Мій і досі не опублікований, хоча він і коректний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Черкащанин 13.02.2017 11:40
Того хто готував дане розпорядження гнать з роботи у три шиї. Виправлення після підпису зроблено ручкою, що не допускається. Куди дивилась Крапива Ю.Б. Винних гнать з роботи, бо в печатному варіанті було 18.02 Хотіли ввести громаду Черкас в оману. Ганьба
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 YouMustMurder 29.01.2017 18:53
Дата исправлена ручкой. Лысянка Style
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100