У провадженні поліції Драбівського відділу поліції Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України, а саме відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчинений повторно.

prokuratura

Досудовим розслідування встановлено, що 25-річний житель Драбівського району 24 січня 2017 року близько 17 год. 30 хв. в смт. Шрамківка Драбівського району Черкаської області, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з метою заволодіння чужим майном, діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів, здійснив напад на жінку, із застосуванням насильства, яке виразилося в поштовху у плечі, чим спричинив фізичний біль, від чого остання упала на засніжену частину дороги, після чого злочинець двома руками почав душити потерпілу за горло та закрив рукою їй рота і відкрито викрав золоту каблучку, яку зняв з пальця руки потерпілої, шкіряну жіночу сумку, в якій знаходився гаманець із грошима в сумі 200 грн., мобільний телефон «Nokia - 107» в комплекті із  сім-картами «Київстар» та «лайфселл», пара тканинних рукавиць, косметичка, в якій знаходився гребінець, що належать потерпілій, чим завдав їй збитків.

Злочинець був раніше судимим  за вчинення злочинів проти власності, маючи не зняту та непогашену судимість на шлях виправлення не став та вчинив новий умисний злочин.

Вказану особу 24.01.2017 затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України, а саме відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчинений повторно.

Досудове розслідування триває, відносно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 6 років. Про це інформує прес-служба прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Адвокат 31.01.2017 10:31
із застосуванням насильства, яке виразилося в поштовху у плечі, чим спричинив фізичний біль, від чого остання упала на засніжену частину дороги, після чого злочинець двома руками почав душити потерпілу за горло та закрив рукою їй рота і відкрито викрав золоту каблучку, яку зняв з пальця руки потерпілої, шкіряну жіночу сумку, в якій знаходився гаманець із грошима в сумі 200 грн., мобільний телефон «Nokia - 107» в комплекті із сім-картами «Київстар» та «лайфселл», пара тканинних рукавиць, косметичка, в якій знаходився гребінець, що належать потерпілій, чим завдав їй збитків.
------------------------------
І вже під арештом, а Черкасах молодик біля нічного клубу Рефлекшен вбив людину і не беруть під варту. Треба було грабіжнику грабувати у Черкасах, тут навіть домашнього арешту йому б не дали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100