Учора, 31 січня 2017 року, в Черкаській місцевій прокуратурі відбулася координаційна нарада представників правоохоронних органів за участю першого заступника прокурора Черкаської області Павленка В.В., керівництва Національної поліції в місті Черкаси та Черкаському районі, представників місцевого самоврядування, районної державної адміністрації, державної податкової інспекції, аудиторської служби та суду.Нарада присвячена підведенню підсумків роботи за минулий рік, аналізу стану законності та протидії злочинності по місту та району, розробленню спільних заходів з вказаних питань.

index

Керівник Черкаської місцевої прокуратури Шелудяков С.В. зазначивпро ріст злочинності на території міста та району, збільшення кількості вчинених тяжких та особливо тяжких злочинів, інші негативні тенденції.

З доповідями та інформаціями виступили перший заступник керівника Черкаської місцевої прокуратури Рибій М.М., керівництво Черкаського районного відділення та Черкаського відділу поліції ГУ НП в Черкаській області, представники Черкаської районної ради та районної державної адміністрації.

Відмічено, щоефективність роботи правоохоронних органів задля зміцнення законності та правопорядку в місті Черкаси та Черкаському районі ще не повною мірою відповідає вимогам сьогодення і потребує подальшого удосконалення співпраці.

Учасниками наради зазначено, що на сьогоднішній день існує ряд проблем щодо попередження, виявлення та розслідування кримінальних правопорушень на пріоритетних напрямках, зокрема, у сфері земельних відносин, використання бюджетних коштів, корупційних правопорушень, тощо.

Разом з тим, правоохоронними органами вживаються всі можливі заходи для забезпечення ефективного та результативного досудового розслідування кримінальних правопорушень.

Наприкінці наради перший заступник прокурора Черкаської області Павленко В.В. зазначив, що не зважаючи на певні позитивні зрушення робота на вказаних напрямках потребує активізації, а представники правоохоронних органів мають докласти спільних зусильдля досягнення результату.

За підсумками наради розроблено ряд спільних заходів,спрямованих на протидію злочинності і корупції, зміцнення законності і правопорядку, протидію тяжким та особливо тяжким злочинам проти життя, здоров’я та власності особи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 депутат 02.02.2017 15:27
Тільки й того, що нарада відбулася, а толку ніякого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Черкащанин 02.02.2017 11:02
В Черкаському водонаналі теж відбулась нарада за підсумками роботи в 2016 році.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100