1 лютого 2017 року проведено засідання президії обласної ради, на якому сформовано порядок денний пленарного засідання обласної ради, що відбудеться днями. Вів засідання голова обласної ради Олександр Вельбівець.

У роботі президії взяв участь голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

До розгляду членам президії було запропоновано 26 питань. Серед них – звіт голови обласної ради за звітний період, затвердження програм національно-патріотичного виховання дітей та молоді Черкаської області на 2017-2020 роки та протидії тероризму на території Черкаської області на 2017-2020 роки, а також внесення змін до програм: «Турбота» на 2014-2020 роки; «Шкільний автобус» на 2016-2020 роки; розвитку фізичної культури і спорту в області на 2016-2020 роки; охорони навколишнього природного середовища на 2016-2020 роки.

У порядку денному – проекти рішень про території та об’єкти природно-заповідного фонду області, надання у користування мисливських угідь.

Окремим блоком – питання управління майном, його передачі, оренди, списання, а також кадрове питання – призначення на посади директорів комунальних підприємств галузі культури області тощо.

Ці та низку інших питань порядку денного члени президії, обговоривши, рекомендували внести на розгляд пленарного засідання обласної ради.

Разом з тим, на початку роботи було запропоновано внести до порядку денного президії кілька звернень депутатів обласної ради до керівництва країни.

Після обговорення цих звернень члени президії прийняли рішення винести їх на пленарне засідання.

Про це повідомили у виконавчому апараті обласної ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100