реклама

реклама

Христинівським відділом Уманської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом вчинення хуліганських дій 33-річним Христинівчанином, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 296 КК України.

prokuratura

Зокрема, в ході досудового розслідування встановлено, що 08 січня 2017 року в м. Христинівка Христинівського району Черкаської області, 33-річний місцевий житель, перебуваючи в приміщенні одного з барів міста Христинівки, безпричинно, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, почав нецензурно лаятись до відвідувачки закладу та в подальшому наніс їй кілька  ударів по різних частинах тіла, внаслідок яких остання втратила свідомість. Крім того, зловмисник прагнучи показати свою явну зневагу до існуючих правил і норм поведінки в суспільстві, почав знущатись над перебуваючою у безпорадному стані жінкою, що виразилось у плюванні їй в обличчя та одяг.

30.01.2017 чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство).

На даний час проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії для якнайшвидшого завершення досудового розслідування та скерування обвинувального акту до суду, інформує прес-служба прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100