реклама

реклама

До уваги водіїв! Штормове попередження про складні погодні умови на території Черкаської області та Черкас

За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, 3 лютого у Черкаській області та місті Черкаси оголошено штормове попередження.

Вночі та вранці 3 лютого у Черкаській області та у місті Черкаси очікуються складні погодні умови. Зокрема, мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Також очікується посилення вітру та туман, видимість на автошляхах становитиме 200-500 м.

Окрім того, 3 лютого у західних, північних та центральних областях України ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах країни ожеледиця, вночі та вранці, окрім північних областей, туман, видимість на автошляхах становитиме 200-500 м.

Черкаські автодорожники готуються до ліквідації ожеледиці, яку синоптики прогнозують 3 лютого.

Очікуване погіршення погодних умов можливо призведе до ускладнень руху, тому підрядниками перевіряється готовність техніки, аби без затримок приступити до ліквідації наслідків зимової стихії.

Техніка і працівники районних філій ДП «Черкаський облавтодор» перебувають у черговому режимі. Станом на ранок 2 лютого у черговому режимі роботи перебували 75 одиниць техніки та 104 працівника ДП «Черкаський облавтодор»

Нагадуємо, що на території області є місця відстою для автотранспорту, їх розміщення можна переглянути за посиланням.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області нагадує учасникам дорожнього руху телефон диспетчера, за яким можна повідомити про виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування: (0472) 71-45-34 (цілодобово).

Служба автомобільних доріг у Черкаській області наголошує, що під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

У зв’язку з ускладненням погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.

Варто планувати дальні поїздки у світлу пору доби та слідкувати за технічним станом автотранспорту. Краще попередити виникнення надзвичайних ситуацій.

Будьте уважні та обережні.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100