реклама

реклама

Загорання на меблевій фабриці в Дахнівці почалося з дальньої ділянки території, куди можливе проникнення сторонніх осіб.  Натомість коментарі про недбалість охорони на комбінаті вважають недоцільними. Про це  розповідають «Прочерку» власні джерела.

фото - УМНС в Черкаській області

фото - УМНС в Черкаській області


 Прес-служба УМНС України в Черкаській області повідомляє, що інформація про загорання на диспетчерський пульт оперативно-координаційного центру обласного Управління МНС надійшла від очевидців о 5.40. Про пожежу одночасно повідомив охоронець та громадяни, які живуть поруч. Рятувальники розпочали роботи на місці загорання через 13 хвилин після виклику.

фото - УМНС в Черкаській області

фото - УМНС в Черкаській області

Як стало відомо, о 5-20 охоронець, помітивши загорання, схопив вогнегасники і кинувся на боротьбу із пожежею. Впродовж 20 хвилин за допомогою порошкових вогнегасників чоловік намагався ліквідувати вогонь, а коли зрозумів, що зупинити поширення вогню не вдається, набрав «101».

Загалом площа пожежі, яка охопила адміністративну споруду та виробничі цехи фабрики, становить 200 квадратних метрів.  Пожежу гасили впродовж трьох годин. Роботу пожежних значно ускладнював низький тиск води в пожежних гідрантах. Але міський водоканал його підвищив. Прес-служба УМНС повідомляє, що вдалося врятувати кілька складських приміщень з готовою продукцією і сировиною. О 8-37 пожежу було ліквідовано, постраждалих та загиблих немає.

adel6

Поки що причину пожежі не встановлено.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 пропан-бутан 15.11.2011 18:11
хай рятувальники не звітують про геройство. Приїхали, коли приїхали. І час був більше ніж 13 хвилин. Хай не свистять. Реально ж обманюють
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100