Всьоме в Україні та за її межами відбувся Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. На Черкащині до цього конкурсу долучилися 40620 учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів та студентів вищої школи. У фінальному всеукраїнському етапі взяли участь 38 юних талантів, які володіють літературними вміннями і мають високий рівень знань з української мови. Приймав фіналістів Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників.

dsc_0119

Дітей нагородили як переможців обласного етапу. Привітала фіналістів старший науковий співробітник Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України Таміла Бережна.

Також учасники виконали творче завдання всеукраїнського етапу конкурсу. Переможців визначить після перевірки робіт київське журі.

«Бажаємо конкурсантам наснаги, упевненості у власних силах, реалізації творчих задумів і перемог, а педагогам та батькам – сили й натхнення виховувати справжніх інтелектуалів і патріотів нашої держави», - зазначила ректор Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна.

Цей конкурс запроваджено з метою вшанування творчої спадщини Великого Кобзаря та  виявлення обдарованої молоді й підвищення рівня мовної освіти учнів та студентів.

Прес-служба Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100