реклама

реклама

Завтра 18 лютого, у Черкасах відкриють спортзал ім. Сергія Амброса. Про це інформують організатори.

Урочисте відкриття о 15-й годині на третьому поверсі колишньої тютюнової фабрики. У програмі відкриття – презентація залу, показові спортивні виступи.

unnamed

«Просимо звернути увагу на те, що у залі встановлено покриття для спортивних занять, тож усім пристунім будуть запропоновані бахіли. Просимо поставитись із розумінням та скористатись ними, а також бути у взутті без підборів, щоб не пошкодити покриття», – інформують організатори.

О 19:00 у Долину Троянд запрошують усіх черкащан на вечір пам`яті Сергія. Як і минулого року, на вечір пам`яті приїдуть бойові побратими Сергія Амброса із Полку, буде велике вогнище.

Для довідки: Сергій Амброс – черкащанин, ультрас, активіст Революції Гідності і боєць полку АЗОВ, який у свої 24 роки загинув на Сході України у м. Широкине в лютому 2015 року. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня та орденом “Народний Герой України”. На знак поваги до Сергія, побратими з Цивільного Корпусу та полку АЗОВ і вирішили створити у Черкасах соціальний спортивний зал.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100