реклама

реклама

17 лютого вранці в Золотоноші відбулися обшуки вдома у директора КП «Міський Водоканал» Сергія Кузнєцова, заступника міського голови Олега Масла та представниці компанії «Ресурстехнобуд» Ірини Гавриленко. Підстава – вилучення документів в рамках кримінальної справи по реконструкції самоплинного колектора на вулиці Шевченка, відкритої за скаргою народного депутата України Владислава Голуба, інформує «Золотоноша.ck.ua».

c467da847d11c7a5961e3dc883833981367a79f1 Рішення про обшук виніс суд, проте зазначені документи були офіційно вилучені ще 2 лютого.

– Взагалі-то, й нічого екстраординарного не трапилося. Ми вбачали, що рано чи пізно почнуться й такі спроби морального залякування. Ситуація не дивна, ставляться всі до неї адекватно. Як і до самої кримінальної справи, до речі. Коли на початку місяця ці документи вилучали, я сказав відверто – ми всім руками й ногами будемо за максимальне сприяння слідству. Всі папери передані вчасно, досліджуйте, приймайте рішення, – коментує подію одразу після завершення обшуку Сергій Кузнєцов.

Керівник комунального підприємства таки просить «не дивуватися нічому». Після того, мовляв, як кримінальне провадження було відкрите ще за два тижні до закінчення тендерної процедури і першої оплати, факт обшуків через 15 діб після вилучення зазначених документів цілком вписується в логічний ряд.

Пан Кузнєцов пов’язує проведення обшуків із інформаційною кампанією на користь нардепа Владислава Голуба.

У середу під час відвідин паном Голубом Золотоноші стався інцидент, в ході якого парламентаря зустріли криками «Ганьба!». За словами самого народного депутата, якого цитує видання «Kanos», першопричиною відповідної ситуації стала його «принципова позиція щодо розслідування корупційних дій Золотоніської міської влади».

– Є факти щодо порушеного кримінального провадження стосовно очисних споруд у місті Золотоноша. Також є експертні оцінки, які встановили, що там були завищені ціни. Далі, є факт ремонту колектора, який мав бути відремонтований у грудні. Відповідно до тендерної документації, ремонтні роботи мали бути виконані до кінця року, бо в інакшому випадку, кошти повернулися б у бюджет. 26 та 28 грудня були підписані акти виконаних робіт. Проте будь-хто, хто пройде центром міста Золотоноша, побачить, що жодні роботи там не проводилися. Але за відповідну роботу перерахували – 31 млн. грн, – пояснив депутат.

За інформацією видання «Золотоноша.ck.ua», після невдалої спроби спілкування із золотонісцями в минулу середу народний депутат за посягання на його здоров’я написав заяву на трьох депутатів міської ради – Сергія Кузнєцова, Олександра Флоренка та Олексія Слюсаря. Але, за даними сайту, якщо перші двоє, зважаючи на щільну охорону, до депутата навіть не наблизились, то Слюсар в цей взагалі перебував на сесії районної ради. Тож провадження було закрито.

Нині у стінах Золотоніського міськвиконкому підтверджують факт відкриття чималої кількості кримінальних проваджень і обіцяють детально інформувати, скільки ж проваджень таки надійшло до суду, і по скількох із них є якесь позитивне рішення на користь скаржника. Також в кулуарах ходять чутки щодо нещодавнього візиту чоловіка, який назвався представником одного з правоохоронних органів. Він, мовляв, пропонував «вирішити» проблеми міста, а після відмови розпочався черговий виток тиску.

– У нас немає проблем. Про це я говорю всім, в тому числі і слідчим органам. Сприятимемо в усьому, де матимемо змогу. Нас не залякати, ми працюємо далі. І таки ж чекаємо нашого депутата зі звітом, що ще він зробив на користь громади, окрім купи відкритих кримінальних справ, – прокоментував нещодавні події міський голова Віталій Войцехівський.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100