реклама

реклама

архівне фото

архівне фото

Аварія на напірному каналізаційному колекторі, який перекачує стоки від головної каналізаційної насосної станції №2 (ГКНС-2) Черкаського водоканалу до очисних споруд Азоту трапилася ввечері 17 листопада в районі села Червона Слобода. Із цього часу роботи з її ліквідації ведуться без перепочинку, інформує прес-служба Водоканалу.

 За словами головного механіка КП “Черкасиводоканал” Василя Заїки, на місце водоканалівці виїхали відразу як отримали повідомлення про витік. Була перекрита пошкоджена ділянка довжиною майже 2 км.

- Найголовнішим нашим завданням було не допустити масштабного витоку стоків та ліквідація аварії якомога швидше, щоб люди не відчули незручностей, - говорить Сергій Овчаренко, директор Водоканалу. - Наші бригади допомагали  переключати засувки та відкачувати стічні води на аварійній ділянці.

Працівники Водоканалу та Азоту на місці аварії вели роботи усю ніч. Наразі ситуацію вдалося стабілізувати. Остаточна ліквідація пориву може зайняти кілька днів.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Рубероєд 20.11.2011 12:31
Оксана забула все що було до 2006, бо одарич ЗЛО а раніше було ВІДРОДЖЕННЯ :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Володимир 18.11.2011 20:48
Та ну так же.... Щодо колектора- ось тільки і з"явилися тривоги... Ні при Олійнику, ні при Волошину їх, безумовно, не було, з точко зору Оксани.
Проблема черкаського колектору існує раніше чим з"явився інтернет. Сумно, але це факт. Інша справа, як це все можна використовувати . Це вже я не про колектор.... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 LEXUS 18.11.2011 15:17
Цитую Оксана Колісник:
Хотілося б більше інформації, так би мовити, з "передового рубежу".

- Тю, поїдь та подивись!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Оксана Колісник 18.11.2011 13:04
Це вже вкотре за рік? Я глибоко поважаю директора водоканалу Сергія Овчаренка. Завжди була впевнена, що він робить все від нього залежне, аби водопостачання та водовідведення було максимально надійним. А кількаразові аварії свідчать, що ситуація дуже тривожна. Хотілося б більше інформації, так би мовити, з "передового рубежу".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100