реклама

реклама

Достроково припинити повноваження секретаря міської ради Олександра Радуцького запропонував на сесії міськради депутат Павло Карась. Це питання поставили на голосування в  поіменному режимі, інформує "Про все".

index

Причиною стало підняття питання про КП " Теплокомуненерго". Павло Карась попросив заслухати звіт керівника КП, аби той пояснив, зокрема, проблеми із гарячою водою у мікрорайоні "Митниця".

У свою чергу, секретар міськради Олександр Радуцький зазначив, що нарікань на послуги цього підприємства від населення не було.

З цим Павло Карась не погодився і запропонував проголосувати за припинення повноважень секретаря.

- Секретар - це та особа, яка повинна об'єднувати депутатський корпус, а не будувати свою політичну кар'єру та займатися перекручуванням фактів. Звинувачення, маніпулювання - він не здатний консолідувати депкорпус, тому треба обрати іншого секретаря, - наголосив Карась.

Секретар міськради запропонував виставити це питання на поіменне голосування.

- Раз пішла така жара давайте голосувати поіменно, - запропонував Радуцький. - У нас є два підприємства, які надають послуги . Зокрема й "Техно нова", яка орендує потужності в ТЕЦ. І те, що Митниця без гарячої води, - це питання до них. Жодної заявки щодо неякісного надання послуг Теплокомуненерго не було.

У тому, що питання припинення повноважень не набере голосів переконаний депутат Руслан Зоря. Він попросив депутатів "припинити балаган" і повернутися до нормальної роботи сесії.

Утім депутати все-таки вирішили голосувати, але після перерви.

Після 15-ти хвилинної перерви депутати міської ради повернулися до сесійної зали, утім ненадовго. Відразу дві фракціі - "Черкащани" і "Самопоміч" - покинули засідання.

Як зазначив голова фракції “Черкащани” Іван Сухарьков, депутати розійшлись із сесії через те, що секретар міськради Олександр Радуцький образив їхнього однопартійця Павла Карася. Тож у секретаря міськради депутат вимагав вибачення і заявив, що їхня фракція покидає засідання. Зал покинула і фракція "Самопоміч".

Олександр Радуцький сказав, що приносить вибачення і попросив продовжувати сесію, однак депутати пішли із залу. Відтак на засіданні нарахували лише 22 депутати. Для кворуму цього виявилося замало, тож засідання закрили.

16923613_1190302097753223_1717683239_n

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Пахлава 23.02.2017 18:57
Цитую Урюк:
Оце так бовкнув :lol: .Не для того "пацани" Шуріка поставили, щоб ти його зняв :lol: :lol: :lol:

Чувак, пацан два універа відсидів, а ти туфту пхаєш, в натурі 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Щука 22.02.2017 23:02
Ніколи, люди які мають освіту, досвід, розум не змиряться з убоїщами типу Радуцьких. Головний недолік радуцьких, вони думають, що вони такі розумні, що їх дебілізм не бачать інші. А ще прикро, що вони навіть книжок не читать, всі управлінські навички із кіно.
Карась розумний хлопець, і його слова риторичні! Нехай піде в небуття непрофесіоналіз м,волюнтаризм,н екомпетентність , крадії і бандити!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 федор принципиальный 22.02.2017 21:07
паша рвется опять в кресло "Черкассытеплоко ммунэнерго",там вместе с одарычем доили ежемесячно ТЭЦ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #3 Урюк 22.02.2017 15:13
Оце так бовкнув :lol: .Не для того "пацани" Шуріка поставили, щоб ти його зняв :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+38 #2 Бузя 22.02.2017 13:38
Тріщина пішла глибока,а причина - скандал з Соснівкою.Далі буде... Починається жара!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 прохожий 22.02.2017 13:12
Напевно сам хоче бути секретарем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100