реклама

реклама

Жителька Чигиринщини Людмила Перфілова, за освітою кухар-кондитер, протягом тривалого періоду не могла реалізувати свої професійні здібності на сучасному ринку праці. Тому за допомогою щодо працевлаштування звернулася до Чигиринського районного центру зайнятості.

фото

Перебуваючи на обліку в центрі жінка отримала кваліфіковані поради від фахівців та відвідала ряд інформаційних семінарів з техніки пошуку роботи на теми: «Використання джерел інформації про вакансії», «Підготовка резюме», «Співбесіда з роботодавцем». Тому вже невдовзі Людмилі було запропоновано пройти стажування та опанувати нові професійні знання у місцевого підприємця Сергія Червоноокого, який займається пошиттям верхнього одягу.

На цей час Людмила Перфілова успішно пройшла стажування, зарекомендувавши себе здібною і готовою навчатися новому працівницею, адаптувалася на майбутньому місці роботи, навчилася працювати на швацькому обладнанні та працевлаштована швачкою до вказаного підприємця.

«Для мене, як роботодавця, стажування виявилося найкращим методом перевірити спроможність потенційного працівника виконувати поставлені завдання та забезпечити підприємство кадрами необхідної кваліфікації, а для безробітного – шансом проявити себе і показати свої приховані професійні таланти», - наголосив Сергій Червоноокий.

Чигиринський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100