реклама

реклама

Заява керівника комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Петра Кучера та його заступника Тараса Хвиля з приводу поширення в мережі інформації про нібито наміри водіїв тролейбусного парку блокувати рух в центрі Черкас та вийти на страйк.

Про це йдеться на сайті Черкаської міськради.

«У соцмережах з’явилась інформація Валерія Мироненка щодо намірів водіїв тролейбусів КП «Черкасиелектротранс» блокування руху на центральних вулицях міста та проведення страйку.

Наголошуємо, що КП «ЧЕТС» є власністю територіальної громади міста, тому жодні перешкоди не повинні ставати на заваді підприємству надавати транспортні послуги черкащанам, крім форс-мажорних обставин.

Щодо радикальних дій водіїв тролейбусів з приводу перекриття центральних вулиць міста та страйку зазначаємо – наміри відсутні.

Просимо Валерія Мироненка повідомити джерело інформації, на підставі якого була викладена публікація за телефоном 64-56-60», – йдеться у тексті заяви.

Нагадаємо, що член громадської ради при КП «Черкасиелектротранс» Валерій Мироненко сьогодні заявив про наміри тролейбусників перекрити бульвар Шевченка, через ями на дорозі.

реклама

Коментарі  

 
+9 #2 Пенсіонер 23.02.2017 15:11
Їхав сьогодні в тролейбусі, так кондуктор з водієм попередили пенсіонерів-"постійних клієнтів", що завтра на роботу не виходять ні їхній тролейбус, ні інші. З їх слів водії написали заяви керівництву тролейбусного парку та сьогодні ввечері мають відбутияс збори, на яких і буде все вирішуватись. Тому вважаю заяву пана Кучера спробою вивести своїх підлеглих на роботу "з-під палиці"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Реаліст Комаров 23.02.2017 15:08
А що ж то було у ранкові години??? Мабуть НЛО десь біля Кооператору приземлилось на дорогу і до цьго часу (13-30) тролейбуси нормально не ходять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100