реклама

реклама

Поліпшення якості надання медичної допомоги канівчанам має стати пріоритетом для владців району. Про це сказав голова Черкаської ОДА під час робочої поїздки до Канівщини. Зокрема, Юрій Ткаченко провів нараду в центральній районній лікарні.

Нещодавно тут запрацював новий кабінет для проведення ультразвукової діагностики. А ще – в лікарню придбали сучасний рентгенодіагностичний комплекс.

– Коли є співпраця на різних рівнях, то завжди є результат, – зауважив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – У цьому випадку маємо продуктивну взаємодію на державному, районному та міському рівнях. Плюс сприяння нардепа, обраного по цьому округу, Владислава Голуба. І попереду маємо ще багато роботи. Аби надати пацієнтові повноцінну допомогу – спершу слід провести якісне діагностування. Тому першочергового оновлення потребує приймально-діагностичне відділення лікарні. Цю роботу ми вже розпочали і в інших медзакладах області.

Окрім того, обласний керманич наголосив на впровадженні в лікарні системи автоматизованого супроводу пацієнтів. Із позаторік в області діє відповідна програма.

– Електронна черга пацієнтів, електронна картка – це вимога часу, – наголосив Юрій Ткаченко. – Як і публічність наявних медикаментів: кожен пацієнт повинен мати безперешкодний доступ до цієї інформації. Це унеможливить будь-які маніпуляції.

Також голова Черкаської ОДА обговорив із місцевим керівництвом питання закупівлі автомобілів швидкої допомоги. Цьогоріч, нагадаємо, в області планують оновлювати відповідний автопарк. Це визначено серед пріоритетів розвитку галузі охорони здоров’я.

Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100