27 лютого голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко прийняв розпорядження про затвердження висновку проекту рішення щодо добровільного об’єднання територіальних громад. Так, кілька сіл Корсунь-Шевченківського району утворять об’єднану територіальну громаду з центром у селі Моринці. Про це у Фейсбуці повідомив активіст Юрій Путря.

«Відповідно до статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», частин третьої, четвертої статті 7 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» затверджено висновок Черкаської облдержадміністрації про відповідності Конституції та законам України проекту рішення про добровільне об’єднання територіальних громад сіл Виграїв, Моринці, Нехворощ, Ситники, Сотники, Пішки та селищ Берлютине, Зелена Діброва Корсунь-Шевченківського району Черкаської області в Моринську сільську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром в селі Моринці», - йдеться у розпорядженні.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 А 28.02.2017 19:40
1. А самі громади про це знають?
2. Опублікований документ - грубе порушення діловодства: печаткою скріплюється підпис посадової особи (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0736-15) А чий підпис скріплено печаткою на цьому документі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100