На сьогодні для забезпечення потреб учасників антитерористичної операції та членів родин загиблих воїнів Головне управління Держгеокадастру в Черкаській області та органи місцевого самоврядування регіону зарезервували 340 земельних масивів загальною площею 2 504,2 гектара. З них для будівництва й обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) – 27 земельних ділянок загальною площею 86,58 га, для ведення індивідуального садівництва – 9 наділів загальною площею 84,52 га, та для ведення особистого селянського господарства – 304 ділянки загальною площею 2 333,1 гектара.

Інформація про зарезервовані ділянки розміщена на офіційному сайті Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області та постійно оновлюється.

Довідково:

Надання у власність земельних ділянок учасникам АТО здійснюється у порядку визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав документ, який посвідчує його участь в АТО.

На сайті Держгеокадастру розміщена покрокова схема дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки. Роз’яснення складено з урахуванням запитів, які найчастіше надходять до земельного відомства.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100