index Так, як повідомлялося раніше, Черкаською місцевою прокуратурою проводилися слідчі (розшукові) дії у кримінальному провадженні  за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків.

Встановлено, що 21-річним гр. М. було нанесено тілесні ушкодження працівнику патрульної поліції під час виконання ним службових обов’язків, а саме, доставлення вказаного чоловіка на освідування для встановлення наявності стану алкогольного сп’яніння.

За результатами досудового розслідування Черкаською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно чоловіка за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 343 (вплив у будь-якій формі на працівника правоохоронного органу з метою перешкодити виконанню ним службових обов’язків) ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) КК України.

Судом визнано чоловіка винним у вчиненні вищевказаних злочинів та призначено покарання у вигляді 2-х років обмеження волі, при цьому звільнено від відбування покарання з випробуванням, строком на 1 рік.

На даний час вирок не набув законної сили у зв’язку з перебігом строку на апеляційне оскарження рішення.

Про це інформують в Черкаській місцевій прокуратурі

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100