1 березня працівники патрульної служби Національної поліції в м. Черкаси відзначили першу річницю з дня прийняття присяги.

1488443691_patrul-8

В урочистих заходах, що відбулися в обласній філармонії, взяв участь заступник голови обласної ради Вадим Гайович.

Звертаючись до правоохоронців, він зазначив, що черкаська патрульна поліція витримала цей річний іспит успішно, з честю. І головне, що цю оцінку поставила не влада, як було зазвичай, а прості громадяни. Свій перший авторитет черкаські патрульні створювали із крупиць добра, сміливих, а іноді, навіть, героїчних вчинків.

Заступник голови обласної ради висловив сподівання, що цей рік стане міцним фундаментом, на якому буде розбудовуватися нова патрульна поліція України, та зауважив, що життя ще не раз буде випробовувати їх на професіоналізм, на уміння поєднувати свою реакцію на непрості події та колізії – з чітким і безумовним дотриманням законів.

Він висловив переконання, що присяга та форма і надалі будуть уособлювати для патрульних поліцейських вірність своєму покликанню, службовому й громадянському обов’язку, нетерпимість до негативних явищ у суспільстві.

Вадим Гайович побажав усім щастя, здоров’я і добра, успіхів у щоденній службі, миру та благополуччя в родинах та вручив кращим патрульним та іншим правоохоронцям Почесні грамоти обласної ради.

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Думка 03.03.2017 20:31
Ось суворі будні черкаських поліцейських за рік, що минув (за матеріалами прес-служби патрульної поліцїі м. Черкаси):
- поліцейські допомогли водієві швидко добратись до хворої мами;
- поліцейськ повернули загублені бабусею документи;
- поліцейські допомогли жінці-водію замінити колесо;
- поліцейські супроводили літню жінку додому тощо.
А от інформації про розкриття злочинів по "гарячим слідам", затримання злочинців, розшук викрадених автомобілів практично немае. Людей саме це цікавить. А ще щоб можна було безпечно ходити у вечірній час вулицями міста!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 прохожий 03.03.2017 14:55
Так,похвалилися скільки вони розбили автомобілів, як службових, так і песічним громадянам, яку кількість отримано хабарів, скільки самі вчинили кримінальних правопорушень (злочинів). Якщо піднімалися ці питання, то це дуже цікало для черкащан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 безпека громадян 03.03.2017 14:26
Поліціянтам - все найкраще. Працюйте, панове.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100