Найближчим часом голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб планує знову раптово навідатися в райони області. Про це він повідомив під час прес-конференції 21 листопада.

– Найближчим часом ми зробимо нову вилазку… А хто вам скаже куди? – відреагував губернатор на запитальний погляд журналістів. – Це я особисто визначатиму, коли ми вже будемо в машині сидіти. Отоді я буду визначати, куди ми поїдемо: чи в податкову, чи в міліцію, чи в якийсь магазин, чи на виробництво, чи ще кудись. Поїдемо подивитися туди, де нас не чекають. Найголовніше приїхати туди, де нас не чекають і тоді, коли нас не чекають.

Нагадаємо, нещодавно Сергій Тулуб запровадив практику несподіваних візитів у райони. У жовтні він здійснив «наліт» у Смілянський і Кам’янський райони. Наслідком цього стало звільнення головного лікаря Смілянської міської лікарні.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 chek 24.11.2011 23:29
[quote name="Марія"] - рейтинг ви сами проводили, или это ваша голубая мечта? 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 sergo 22.11.2011 21:21
Тулуб планує нову вилазку.-наверняка холоп к барину на поклон собрался
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Марія 22.11.2011 13:36
Виліз би він десь на Марсі чи Юпітері... Його рейтинг в області лише 1.5 відсотки. А з таким рейтингом "папа" Янукович - його може тільки на Марс і послати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Просто знаю 22.11.2011 12:44
Нехай серед білого дня заїде в Управління захисту прав споживача, що знаходиться по ул. Крупській, і побачи картину Репіна "Прыплыли"......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 До лампочки! 22.11.2011 10:15
До одного місця така Ваша їзда, Сергію Борисовичу, якщо після візиту в Кам'янський район усе залишилося як було. Чи у нас все добре?
То поцікавтеся у голови РДА, чому заборговані гроші працівникам цукрового заводу видають як матеріальну допомогу, не сплачуючи жодної копійки податків? А платежі у Пенсійний фонд? Хто подумає про наші пенсії?
Та й хто, врешті-решт, відповість за те, що прийшовши до влади, Ваші ставленики обіцяли пустити цукровий завод, а його вже дорізають? Попередники якщо і не робили проривів, то хоч не опускали район "нижче плінтуса" як це зробили Солошенко з Архип'юком.
Який піп, такий і приход, чи не так, Сергію Борисовичу?
Сором!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Чучхе 22.11.2011 10:09
Помнится году эдак в 98 "розовощокый велетень"из Карапышей тоже скакал по области с "нэсподиваными перевиркамы"- и шо это дало?А нифига..Понты всё это.Типа "всевыдючого ока государевого".Сначала тупаков и бездарей понаставят,а потом на таких же и заменят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Просто знаю 22.11.2011 09:11
Напугал ежа голой ***, такие вылазки Толян Железобетон делал ежедневно с 5 часов утра
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100