реклама

реклама

3 березня у Черкаському обласному художньому музеї відкрилася XХV обласна виставка образотворчого мистецтва учнів шкіл естетичного виховання, присвячена 203-й річниці з Дня народження Тараса Шевченка. Про це пише «Нова Доба»

1488706587_kult

У стінах музею представлено майже 600 робіт вихованців мистецьких шкіл Черкаського краю. Поетичні образи Великого Кобзаря складають зміст і сюжет дитячих творів. Особливу увагу юні художники приділяють улюбленим сюжетам з народних казок та персонажам поем Кобзаря.

Виставка діє до 31 березня.

Виставка вже має 25-літню історію. Спочатку це були невеликі звітні виставки шкіл мистецтва області. Згодом виставка переросла у вагомий захід для творчих дітей, де раз на рік талановиті діти з районів Черкащини зустрічаються разом.

Досягненням цього дитячого фестивалю, свідченням його популярності і престижності, було встановлення у 1998 році Черкаською обласною радою щорічної премії імені Данила Нарбута.

Щороку зростає рівень майстерності учнів та мистецька цінність їхніх творів. Завдяки фестивалю зазнає якісних змін організація навчально-виховного процесу у відділеннях образотворчого мистецтва шкіл естетичного виховання області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100