реклама

реклама

Суд у цивільній справі за позовом черкаського підприємця Віталія Дядченка до осіб, причетних до позбавлення його власності на магазин «Юність», учора вирішив призначити нову почеркознавчу експертизу.

Суд

Нагадаємо, Віталій Дядченко твердить, що депутат Черкаської міської ради Михайло Бінусов отримав у власність магазин «Юність», розташований у самому центрі Черкас, незаконно. Магазин, розділений на окремі торгові точки, належав Дядченку, поки в листопаді київський нотаріус не оформив від імені Віталія Миколайовича довіреність на його майно на ім’я такого собі Юрія Варецького, а той не подарував магазин жителю Дрогобича Роману Айларову. У свою чергу Айларов нібито подарував магазин Михайлові Бінусову, а той віддав його під заставу своїй матері Сімі Бінусовій, позичивши у неї гроші.

Віталій Дядченко твердить, що не давав ніякому Варецькому жодних довіреностей і нікому не дарував свій магазин. Він подав заяву до правоохоронних органів, які порушили кримінальне провадження, під час якого було проведено експертизу почерків на документах. У більшості випадків із різною ступінню достовірності встановлено, що договори підписували не ті люди, які в них указані, а інші особи. Отже, на майно – магазин «Юність» – накладено арешт.

Михайло Бінусов твердить, що набув майно в законний спосіб.

Під час учорашнього засідання суд заслухав одного із відповідачів у справі – Романа Айларова.

– Я вважаю себе не так відповідачем, як потерпілим у цій справі, – наголосив пан Айларов. – Моїми документами, які я загубив, незаконно скористалися, і до того ж не раз... Ніяких документів, пов’язаних із даруванням черкаських магазинів, я не підписував.

Як пояснив Роман Айларов журналістам, він загубив свій паспорт, проходячи лікування в одному із медичних закладів. Цей паспорт невідомі особи використали двічі – для дарування черкаського магазину «Юність» і для махінації з одною із київських фірм.

Айларов

– Я – інвалід, і потребую лікування. Мої друзі допомагали мені для цього грошима. Тепер, почувши про цю історію, вони стали мені відмовляти, – розповів пан Айларов. – Крім того, мене почали розшукувати невідомі люди. Машина з черкаськими номерами приїжджала до моєї матері. Вони говорили з нею, твердили, що ніби «бажають мені добра». Але мати після такого спілкування злягла на три дні... Слідчі і суд розберуться у цій ситуації, крім того, я маю право найняти детективне агентство. Моїй репутації завдано великої шкоди, я цього так не залишу. Я буду вирішувати питання з позовом.

Суддя Вікторія Романенко зачитала письмові докази у справі, після чого представник Михайла Бінусова зазначив, що всі експертизи почерків було проведено по кримінальній справі; наразі ж слухається цивільна справа, отже є підстави провести нові експертизи. Адвокат Віталія Дядченка заявив, що в цьому потреби немає, оскільки всі необхідні дослідження в державних, сертифікованих установах уже зроблено. Але суд вирішив за правильне все-таки призначити експертизи заново. На час їх проведення справу зупинено.

– Суд вирішив перестрахуватися – я так це розцінюю, – прокоментував це рішення адвокат Віталія Дядченка Олексій Ніколаєв.

Магазин «Юність», який є речовим доказом, за рішенням прокуратури наразі перебуває «на зберіганні» у Віталія Дядченка. Відповідно до рішення Соснівського суду, підтвердженого сьогодні вранці апеляційним судом, Михайлові Бінусову до завершення цивільної справи заборонено користуватися згаданим майном.

Дядченко

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #3 Рома 31.08.2017 15:45
Доброго дня.

Окрім того існуе декілька епізодів можливого використання Бінусовим паспорта Айларова головний із них це реєстрації компанії ВМБ в м.Києві.*************** **********
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Семен 08.03.2017 09:30
Адідаса треба з Бананом та Безщубенком з першу посадити. Адже вони викрали цей магазин у власників.
А голова обласного суду - кум Адідаса. Він йому всіляко сприяє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Громада. 07.03.2017 18:02
Міша, ну своїх же не можна кидати?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100