реклама

реклама

mmem 23 листопада відбулося підписання Меморандуму про взаємодію і співробітництво між Черкаською облдержадміністрацією, обласною радою та обласною громадською організацією «Союз Чорнобиль». Про це інформують прес-служби ОДА і облради.

 У підписанні Меморандуму взяли участь заступник голови облдержадміністрації Юрій Тимошенко, голова обласної ради Валерій Черняк та голова обласної громадської організації «Союз Чорнобиль» Володимир Болтенков.

За словами голови обласної ради Валерія Черняка, підписання Меморандуму є важливим кроком у співробітництві трьох сторін щодо реалізації та фінансового забезпечення усіх заходів, що стосуються надання соціальної та медичної допомоги, створення належних умов життєдіяльності мешканцям області, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

– Між нами була і залишається добра традиція тісної взаємодії із громадськими організаціями Черкащини. Ця традиція буде й надалі продовжуватись, – відзначив Валерій Петрович. – Кожна зі сторін взяла на себе відповідальність за подальше виконання усіх заходів щодо підтримки та забезпечення найменш захищених верств населення усім необхідним. Це й питання соціальних виплат, надання пільг і компенсацій, й, одне з найважливіших, – медикаментозного забезпечення та лікування цих категорій громадян.

Від «Прочерка». Це вже не перший меморандум, ініційований місцевою владою для демонстрації відсутності проблем з «проблемною» громадськістю. До чорнобильців, які нині беруть штурмом пенсійні фонди по всій країні, меморандум укладався і з журналістами Черкащини.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Оце чиста правда 24.11.2011 10:54
Це вже не перший меморандум, ініційований місцевою владою для демонстрації відсутності проблем з «проблемною» громадськістю. Громадкість не розуміє де влада взяла цього прихвостня Болтенкова, який від імені Чорнобильців підписує меморандуми. Геть цього самозванця!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100