На сайті Черкаської міської ради з’явилась електронна петиція про обрання до складу виконавчого комітету Черкаської міської ради громадського активіста Артура Чемериса, який є регіональним координатором системи електронних закупівель «Прозорро».

Автор петиції Олександр Безпрозванний.

«На сьогоднішній день виконавчий комітет Черкаської міської ради є недоукомплектований. Черкаська міська рада має обрати до складу виконавчого комітету ще дві особи. Пропонуємо до складу виконавчого комітету на громадських засадах включити, громадського активіста, координатора центру системи електронних закупівель "Прозоро" в Черкаській області Чемириса Артура Володимировича. Даний кандидат своєю громадською позицією та діяльністю позитивно зарекомендував себе у сфері відстоювання інтересів громади міста, публічному контролі використання бюджетних коштів. Також він є рівновіддаленим від різного роду груп впливу як в місцевому політикумі так і громадському секторі, що сприятиме поглибленню якісного, всебічного та неупередженого громадського контролю за діями влади та використанням бюджетних коштів», - йдеться у петиції.

Варто відзначити, що збір підписів стартував сьогодні і петиція вже встигла набрати 27 підписів. Для того, аби звернення розглянули у міськраді необхідно 250 голосів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Сумніваюсь 21.03.2017 00:22
Смішно. Так легко читається, хто буде наступним підписантом з "Інфомосту", а хто - зі "Свободи" :) Ну, назбираєте ще максимум стільки ж, навіть оголосивши збір через "Фейсбук", ще 27 голосів - далі що?
Даремно засвітилися зі своїми іменами - бо тепер покажете реальні "можливості" і "Свободи", і "Інфомосту" ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Семен 20.03.2017 19:58
Шістка Одарича, а нигв працює на торпедосів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 ВІРА 20.03.2017 12:16
Достойна кандидатура.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100