реклама

реклама

Управлінням Держпраці у Черкаській області разом з Черкаським обласним управлінням лісового та мисливського господарства проведено виїзні інформаційно-роз’яснювальні семінари з питань підвищення рівня охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, запобігання випадкам виробничого травматизму та професійних захворювань.

! P3020714

Заходами охоплено більше 500 посадових осіб та працівників 56 лісництв області, що входять до складу десяти лісогосподарських підприємств. Фахівці Управління Держпраці у Черкаській області провели консультаційну та роз’яснювальну роботу з питань дотримання вимог чинного законодавства, відповіли на запитання працівників лісництв.

Підсумовуючи, начальник відділу нагляду в АПК та СКС (агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері) Анатолій Карпенко наголосив, що особливу увагу на заходах приділено питанням запобігання травматизму, найпоширенішим порушенням вимог охорони праці, виявлених під час здійснення заходів державного нагляду в галузі. Організовані заходи дозволяють поінформувати працівників лісової галузі про обставини, причини і наслідки нещасних випадків на виробництві, своєчасно усунути порушення та запобігати випадкам виробничого травматизму та професійних захворювань.

Нагадаємо, Голова Держпраці Роман Чернега переконаний, що філософія роботи Держпраці – попередити правопорушення, сформувати правову культуру у сфері праці й охорони праці. Ця проблема не вирішиться за рік чи за два, але проведення превентивних заходів, роз’яснювальна робота дасть відчутний позитивний результат.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100