реклама

реклама

Обгородилися і зробили режимний об’єкт, – так охарактеризував діяльність Комунального закладу «Черкаський обласний центр медико-соціальної експертизи Черкаської обласної ради» на сесії Черкаської облради Михайло Мушієк.

1bf6e8810767267e716ef32269d49ff3

За його словами, партія «Батьківщина», яку він представляє, отримала не одну скаргу від громадян, що згадана структура закрита від простих громадян.

«16 січня я прибув до цього закладу, щоб перевірити достовірність скарг. Приїхавши і представившись через домофон черговому, хотів потрапити досередини. Але мене не пустили. Натомість запропонували зареєструватися на прийом на якомусь сайті. І все це для того, щоб потрапити на територію закладу. І найдивніше, просили, щоб за мене телефонним дзвінком хтось потурбувався. Я роз’яснював закони, що маю право як депутат на невідкладний прийом, але безуспішно. Саме коли приїхав на моє прохання заступник голови облради Гайович, нас пропустили», – зазначив Мушієк.

Він попросив порушити кримінальну справу проти винних осіб, що перешкоджали діяльності депутатів облради.

Заяву Мушієк подав до секретаріату облради та прокуратурі.

«У вас 10 днів на розгляд звернення», – нагадав він представнику прокуратури.

«До речі, до нас звернувся чорнобилець, якого позбавили інвалідності, а його дитину – інваліда дитинства – також позбавили інвалідності. Що робиться у МСЕКу? Я просив би також поставити у план звіт директора цього закладі!» – зазначив Мушієк.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 ЧЕРКАЩАНКА 24.03.2017 23:29
Цитую Водолаз:
Тут мушієк правий, там бардак робиться. Бабло доять як можуть!

Звичайно доять практично більша половина державних службовців та службовців органів місцевого самоврядування -ІНВАЛІДИ які пройшли через МСЕК. То можливо десь Мушієк і правий? Може він взявся за розум та почне розкрутку з цими державними службовцями-ІНВАЛІДАМИ? Як може бути ІНВАЛІДОМ Стадник який Є директором департаменту і курірує медицину м.Черкаси? А його дружина ДЖУГАН-СТАДНИК ще й фінансувати медицину? А Джуган ще й премію виставила працівникам міської ради 150-400% бо на лікування не вистачає? Ви ж бачсите в цих липових ІНВАЛІДІВ мозги плавляться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Сергій 24.03.2017 18:22
Перш ніж від кого вимагати дотримання законів, потрібно самому їх не порушувати. А взагалі, коли це така наволоч, як Мушієк, дотримувався законів, бидло воно і в Африці бидло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Громада. 24.03.2017 15:04
Міша, якщо ти від інших щось вимагаєш ,на це потрібно мати хоча б моральне право. Депутат ти випадковий, а приїздив для вирішення своїх особистих інтересів. Напевне щоб засвідчити що не був п'яним за кермом? Захисник ти наш........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 Водолаз 24.03.2017 13:04
Тут мушієк правий, там бардак робиться. Бабло доять як можуть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Бонларенко 24.03.2017 12:48
Коли вже приструнять цього аморального барбоса Мушіяку???? позор області, а не депутат
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100