Які послуги можна отримати в різноманітних «середовищах» Google дізналися сьогодні державні службовці Черкащини під час тренінгу, що проходив у стінах Першої міської гімназії.

Google

Виявляється, наявна ціла низка можливостей не лише для пошуку інформації, а й для її опрацювання, наприклад, для роботи з новинами, мапами, картинками, відео тощо. Для деяких міст України створено навіть електронний екскурсовод, який «розповідає» туристу про об’єкти, повз які він проходить або проїжджає.

Навчання під назвою «Цифрові інструменти та можливості Google в роботі державного службовця» пройшло в Черкасах у межах програми «Цифрове перетворення області».

– Сьогодні проходить перший захід цієї програми, – повідомила в коментарі «Прочерку» сертифікований викладач Google Наталія Саражинська. – Я представляю педагогічну спільноту «Навчаємося з Google», яка створена для спілкування на тему педагогіки і ІТ. Але проводимо тренінги не лише для вчителів, а й для державних службовців. Наприклад, учора в нас був тренінг у Кабінеті Міністрів України та у Верховній Раді. Ми підготували цілий пакет пропозицій, як державні службовці можуть використовувати інструменти Google.

Завдання тренінгів – показати держслужбовцям, як за допомогою послуг Google можна спростити та пришвидшити їхню роботу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100