На сесії Черкаської обласної ради розгорнулася дискусія щодо тексту звернення до керівництва держави з питань блокади окупованих територій Донбасу. Це питання залишилось не розглянутим з минулого засідання сесії.

Мушiек

Спочатку депутат Михайло Мушієк зачитав текст, який за його словами, було узгоджено з усіма фракціями на узгоджувальній раді.

Звернення Мушiек

Після цього виступив представник БПП "Солідарність" Костянтин Омаргалієв, який сказав, що наприкінці узгоджувальної ради говорили про те, що текст треба удосконалити стилістично та юридично.

Омаргалiев

Він зачитав «удосконалений текст», що обурило представників опозиційних фракцій.

Звернення Омаргалiев

Як пояснив пан Омаргалієв кореспонденту «Прочерку», текст було лише розширено, із додаванням вимоги про збереження територіальної цілісності України.

- «Свобода» просто не задоволена тим, що ми підтримуємо рішення РНБО, – пояснив Омаргалієв.

Разом із тим, на думку представника "Свободи" Юрія Ботнара, текст, озвучений паном Омаргалієвим, дуже суттєво відрізняється по змісту від узгодженого "компромісного" - він набагато більш провладний.

Ботнар та Омаргалiев

Після цього виникла дискусія: розглядати звернення, озвучені Мушієком і Омаргалієвим додатково до запропонованих минулого разу окремих партійних звернень, чи замість них.

Як наголосив позафракційний депутат Микола Булатецький, питання про блокаду окупованої території на сьогодні вже не є дуже актуальним, загострювати на ньому увагу особливої потреби немає, тим більше є інші питання, за які потрібно критикувати владу.

Після завершення дискусії депутати перейшли до голосування. В результаті вони не підтримали жодного із запропонованих сьогодні звернень. Оголошено перерву.

реклама

Коментарі  

 
+7 #3 язон 31.03.2017 12:38
Паровоз давно уехал, а они всё митингуют... Вместо того, чтобы решать проблемы области!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Газгольдер 31.03.2017 12:24
Задрали ви своєю блокадою! Це вже не актуально. Краще б щось сказали про обдиралово з абонплатою за газові мережі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Коваль 31.03.2017 11:42
Пустобрехи мудозвонні тільки й гаразді, що по норах ховатися і вкрадене никати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100