реклама

реклама

архівне фото

архівне фото

Стічні води очисних споруд 30-тисячного районного центру зливаються прямо в річку Золотоношка.  Як пише сайт «Антенна», про це редакції повідомили обурені жителі району. На думку людей, це роблять свідомо, щоб компенсувати недостатні потужності  очисних споруд. В результаті рівень води в річці піднявся вище звичайного рівня на більш як 80 сантиметрів за рахунок переповнення його каналізаційними стоками Золотоноші. В деяких місцях нечистоти затопили вже сотні квадратних метрів площ, там стоїть жахливий запах.

Офіційних даних про катастрофу, а також про її причини ні обласна, ні районна влади не поширюють, а на всі звернення громадян відповідають, що заходи буде вжито.

За інформацією місцевих жителів, подібне відбувається вже протягом багатьох років і саме в осінньо-зимовий період, коли пустіють розташовані в цьому ж районі десятки садових кооперативів. Між тим, близько року тому губернатор Сергій Тулуб, який вважає Золотоніщину своєю малою батьківщиною, урочисто відкрив реконструйовані очисні споруди Золотоноші і запевнив, що мільйони бюджетних коштів витрачені недарма і що екології регіону нічого не загрожує.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 delk_s 27.11.2011 20:31
А що робити. Подавати в суд простим громадянам. Або поки не дойде до повного заращення всієї території. Поки не будуть притягнуті всі винні особи по всім можливим статтям, тоді щось зміниться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Джулай 26.11.2011 09:22
Я з Кедіної Гори. Тут стоїт на пінічній околиці, що подалі від котежів еліти просто жахливий сморід. Іздив вчора в сторону Сорочиного - там просто сумно. Якийсь каналізаційний паводок. Золотоношка зеленого кольору, мертва риба, багато загиблої птиці, що вже не могла полетіти на південь. В селі в колодязях вода стала раптово чорного кольору. Та нестерпно смердить. В селі живуть переважно старці. Вони просто по декілька разів кип"ятять воду та вживають її. Жахливо. Щос же робити треба!!!! Ау!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100