Черкаською місцевою прокуратурою в ході здійснення процесуального керівництва у кримінальних провадженнях за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 185, ч. 1 ст. 357 КК України встановлено, що восени 2016 року неповнолітній В., знаходячись у будинку своєї подруги, побачив у кімнаті дві банківські картки, та за раптово виниклим умислом на таємне викрадення чужого майна, у той час коли за його діями ніхто не спостерігав, шляхом вільного доступу, з метою подальшого зняття грошових коштів з банківських рахунків, таємно викрав дані банківські картки, що належать матері його подруги, у гостях якої перебував зловмисник.

Після цього неповнолітній, поїхав до м. Черкаси, та, продовжуючи реалізацію злочинного наміру, використовуючи банківські картки через банкомати, зняв з однієї кредитної картки грошові кошти у сумі 1450 гривень готівкою, а із зарплатного рахунку — кошти у сумі 400 гривень, переказав на рахунок своєї знайомої,та пізніше теж отримав їх готівкою. А всього, реалізуючи єдиний злочинний намір, неповнолітній таємно, умисно, з корисливих мотивів викрав чуже майно, а саме, гроші у сумі 1850 гривень, чим завдав потерпілій матеріальну шкоду на вказану суму.

Умисні дії неповнолітнього правопорушника кваліфіковані за ч. 1 ст. 185 КК України, – таємне викрадення чужого майна (крадіжка) та за ч. 1 ст. 357 КК України, – викрадення офіційних документів, вчинене з корисливих мотивів.

За результатами досудового розслідування Черкаською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт разом з угодою про примирення, укладеною між неповнолітнім, у присутності його законного представника та захисника, та потерпілою, інформують в Черкаській місцевій прокуратурі

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100