25-26 березня 2017 року в столиці Латвійської Республіки місті Ризі відбувся чемпіонат Європи з карате-джитсу, який пройшов в рамках VI Балтійської Олімпіади Бойових Мистецтв. Організатором Олімпіади є Всесвітня Федерація Карате-Джитсу(WKJF).

Україна була представлена делегацією на чолі з Президентом ГО «Всеукраїнська Федерація Фунакоші Шотокан Карате» Анатолієм Олексійовичем Науменком.

На фото Максим Науменко під час виконання ката та кобудо з нунчаку.

На фото Максим Науменко під час виконання ката та кобудо з нунчаку.

До  складу збірної команди України входило 27 спортсменів з Києва, Маріуполя та Черкас, вихованців Анатолія Науменка (Черкаси), Олега Шухмана-старшого, Олега Шухмана –молодшого (Маріуполь),Олега Світка, Альони Яковлєвої, Юрія Лаврова та Євгена Бондарева (Київ). Українські каратистипродемонстрували високий рівень технічної підготовки, бойовий дух в змаганнях з карате-джитсуйкобудо, в яких вибороли численні нагороди, серед яких17 золотих, 16 срібних та14 бронзових медалей.

Президент ГО «Всеукраїнська Федерація Фунакоші Шотокан Карате», технічний директор WKJFАнатолій Науменко:«Наша Федерація є постійним учасником Балтійських Олімпіад бойових мистецтв, яка традиційно відбувається в Ризі. Заходи Олімпіади бойових мистецтв проходять яскраво за рахунок відмінної організації та присутності представників різних напрямків бойових мистецтв, демонстрації їх багатогранності та унікальності. Як завжди оригінальні медалі, за які є бажання поборотись. Перед змаганнями був організований цікавий технічний семінар  майстра з Японії ТетсуяФуджита, який з цього року входить до складу технічного комітету WKJF та представляє організацію в Японії. Українська делегація щиро вдячна президенту WKJF Олександру Дудоладову за запрошення та гостинність».

Інформація:

Карате-джитсу – це бойове мистецтво, яке має на меті об’єднання різних напрямків окінавського і японського карате унікальними правилами змагань. В програмі змагань: спортивний напрямок куміте (шобу), традиційний (шобу-іппон) та контактний (контакт шобу), традиційні ката карате та кобудо і гошин-джитсу (самооборона).

В Україні WKJF представляє ГО «Всеукраїнська Федерація Фунакоші Шотокан Карате».

ГО «Всеукраїнська Федерація Фунакоші Шотокан Карате» заснована в 30 серпня 2002 року. Основна мета діяльності – розвиток і популяризація шотокан карате в Україні.Федерація є представником в Україні  трьох міжнародний організацій FSKA, WJKA та WKJF,налічує близько двох тисяч членів та представлена в 14 областяхУкраїни. Президентом  ГО «Всеукраїнська Федерація Фунакоші Шотокан Карате» (ВФФШК) є заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу, сенсей Анатолій Олексійович Науменко, 7 дан карате. А.О. Науменко є технічний директором та головним суддею WorldJKA Karate Association (WJKA) та технічним директором Word Karate Jitsu Federation (WJKF).

Комітет по зв’язках з громадськістю ВВФШК

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100