Випивши зайвого, жінка забула своїх дітей в одному з кафе міста Черкаси. Правоохоронці знайшли батьків, та повернули дітлахів додому. Батьків притягнуто до адміністративної відповідальності.

Ввечері до чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від громадян, що в одному із розважальних закладів знаходяться двоє малолітніх дітей, біля яких тривалий час немає дорослих. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники ювенальної превенції відділу.

PM150image002

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці побачили двох дітлахів, віком 5 та 7 років, які сиділи за столиком одні. В розмові з працівником кафе правоохоронці з’ясували, що діти декілька годин тому прийшли в заклад разом з дорослою жінкою. Вона зробила замовлення, але коли прийшов час розраховуватись, коштів не вистачило.  Жінка попросила працівників закладу придивитись за її дітьми, поки сходить за грошами, проте назад так і не повернулася.  Жінки не було тривали час,  і працівник закладу викликали поліцію.

В розмові з малечою поліцейські з’ясували, що жінка, яка їх залишила – їх мати. Правоохоронці встановили її особу та місце проживання, нею виявилась 37-річна жителька Черкас, яка на обліку у соціальних службах не перебуває. Жінку знайшли за місцем проживання. На запитання -  чому залишила дітей, відповіла, що забула через надмірну кількість вжитого алкоголю.

Дітей передали родичам. На батьків складені адміністративні матеріали за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та попереджено про недопущення подібних випадків в подальшому.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Реаліст 05.04.2017 11:24
Цитую чехов:
та то не батьки ! то прцівники поліції !

"Сідоров" це знає - він просто під дурника косить :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 чехов 05.04.2017 10:07
та то не батьки ! то прцівники поліції !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #1 Сидоров. 05.04.2017 08:12
А на фото батьки наче нічого. Мамі і не даси 37 років, обличчя симпатичне, без ознак алкоголю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100