У потерпілого зловмисники вимагали грошові кошти, застосовуючи до нього фізичну силу та погрози. Підозрюваних затримано. За фактом вчинення кримінального правопорушення відкрито ряд кримінальних проваджень.

До Черкаського відділення поліції звернувся 36-річний житель Черкаського району, який повідомив, що його було викрадено. Чоловік розповів, що вночі, в гаражі його домоволодіння на нього напали невідомі, побили його, силоміць посадивши до автомобіля, після чого відвезли в місто Черкаси, де утримували в квартирі однієї з багатоповерхівок. Зловмисники, під загрозою застосування фізичної сили  вимагали у потерпілого грошові кошти в сумі 1,5 мільйона гривен, які з їх слів, він викрав з товариства, де працював. Через деякий час потерпілому вдалося втекти та звернутися до поліції.

Працівники поліції встановили підозрюваних осіб, які причетні до викрадення потерпілого. Ними виявилися двоє чоловіків 37 та 43 років, один з яких керівник товариства, інший  - його підлеглий. Працівники поліції спеціального призначення затримали зловмисників за місцем проживання одного з викрадачів. У підозрюваних вилучено 4 одиниці зареєстрованої вогнепальної зброї та битку.

Зловмисникам оголошено про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень за ознаками частини 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), частини 4 статті 296 (Хуліганство) та частини 1 статті 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Правий 06.04.2017 19:01
А підозру у вимаганні чому не оголосили, а заодно і ще статтей з десяток потрібно було поцепити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 язон 06.04.2017 09:45
Цитую Сидоров.:
З таким самим успіхом можна оголошувати підозру тому , якого неначе украли, у наклепі на своє бувше керівництво у якого він украв 1.5 млн гривен.Мотив для злочину чіткий. Украв , а тепер топить терпил.Звичайна практика.

Слова - словами. Если его там удерживали - остались объективные улики. И у тут уже всё будет зависеть от желания следователей эти улики искать и видеть. Это - во-первых. А во-вторых, если бы человек такие деньги хапнул - он не будет ждать, пока за ним придут, забежит на край света. И если его поймают - то отобьют всё, что можно отбить, и сдадут в прокуратуру. А там пусть откупается, чтобы не сгнить на зоне. А вот ситуация, когда бывшему работнику долг РИСУЮТ,придумыв ают вину, и потом на счётчик ставят - вполне типичная.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Сидоров. 06.04.2017 08:07
З таким самим успіхом можна оголошувати підозру тому , якого неначе украли, у наклепі на своє бувше керівництво у якого він украв 1.5 млн гривен.Мотив для злочину чіткий. Украв , а тепер топить терпил.Звичайна практика.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100