Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Світлана Зінник інформує населення Черкащини та органи влади про те, що 31 березня 2017 року завершено процес реорганізації органів Фонду області відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 № 988 «Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України».

1+Зінник

У результаті реорганізації кількість об'єднаних управлінь в районах та містах області становить 9, та в кожному районі, місті продовжують діяти 22 відділи обслуговування громадян, призначення та виплати пенсії. Усі ці зміни мали на меті підвищити якість наданих послуг органами Фонду, зменшити час обслуговування громадян, зробити структуру Пенсійного фонду гнучкою та адаптованою до сучасних умов, а працю фахівців фінансово мотивованою.

Усвідомлюючи, що цей процес повинен відбуватись виключно в рамках законодавства України, а за його проведення несуть відповідальність посадовці Пенсійного фонду, повідомляю, що єдиним критерієм у разі скорочення працівника була його фахова компетентність, незалежно від віку, статі, відпрацьованого часу в Фонді, соціального становища.

Прошу органи влади та жителів Черкащини поставитись до цього з розумінням.

Перелік територіальних органів Пенсійного фонду України в Черкаській області та їх віддалених відділів обслуговування громадян відділ обслуговування громадян

1+Зінник

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100