реклама

реклама

Національна прем’єра «Позивний Зеніт» відбулась сьогодні в  кінотеатрі «Україна» – від режисерів фільму «Воїни духу» Анни Мартиненко та Тетяни Кулаковської. Це – перша частина циклу п’яти фільмів «Позивний Зеніт» – жива історія з передової про життя бійців.

– Маючи на озброєнні таку стрічку, можна сказати, що ми вже перемогли, – каже військовий 90-го батальйону, нині керівник Центру допомоги учасникам АТО Олександр Тимошенко. – Сам був учасником оборони Донецького аеропорту та можу сказати: якби не було такого шаленого відчайдушного опору, хто знає, де б пролягала лінія оборони, як склався б нині історичний шлях країни. На прикладах же таких бійців виховуватимуться майбутні покоління українських патріотів.

Цикл «Позивний Зеніт» – унікальний своєю хронікальною маштабністю та детальною історією сучасної війни в Україні.

Фільм триває 49-55 хвилин, озвучений музикою українських виконавців – Орестом Лютим, гуртом «Крихітка» та Katya Chilly Group. Вартість квитків – в межах 30 грн.

Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Одобрямс 10.04.2017 11:03
Шкода, що не знав про те, що цей фільм показуватимуть. Завжди намагаюся дивитися всі українські кіноновинки - "підтримувати гривнею" своє, а не чуже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100