реклама

реклама

У Черкасах на вулиці Ложешнікова чоловік намагався укоротити собі віку. Виклик про це отримали патрульні поліцейські.

Прибувши на місце виклику, чергова вокзалу повідомила, що невідомий похилий чоловік намагався кинутись під потяг, та його відтягли працівники залізницю.

Невідомим виявився черкащанин 1935 Р. Н. який, в ході спілкування, неодноразово повторював, що все одно стрибне під потяг. Від госпіталізації особа відмовилась.

Було проведено поліцейське піклування та доставлено дідуся додому на вулицю Гоголя, де передано дружині та рекомендовано звернутись до спеціаліста в галузі психіатрії, так як чоловікові потрібна допомога фахівця.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Петрович 10.04.2017 08:32
Я пытался покончить жизнь самоубийством и лег на рельсы возле Черкасского вокзала. Но поезд из Кировограда опаздывал на 18 часов, и я так замерз, что вынужден был пойти в гастроном, чтобы согреться на семь гривен, оставшихся от моей последней пенсии после уплаты всех комунальных услуг. Десь так по Задорнову, хоч і не люблю його.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Сидоров. 09.04.2017 18:05
Грошей нема у діда. Болячки одоліли, їсти якось треба, ЖКХ послуги непідйомні платити.Тут його зрозуміти можна. А кажуть психіатр потрібен.Владі психіатр треба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100