Христинівським відділом Уманської місцевої прокуратури направлено до суду обвинувальний акт відносно 26-річного та 27-річного жителів  м. Христинівка, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 КК України.

index

Так, під час досудового розслідування встановлено, що в січні 2017 року в с. Ліщинівка Христинівського району Черкаської області, двоє невідомих чоловіків в масках, вночі. проникли в житловий будинок де проживала бабуся зі своїм онуком, де застосувавши погрози, небезпечні для життя останніх, а також спричинивши тілесні ушкодження неповнолітньому онуку, заволоділи грошовими коштами в сумі 300 грн. та мобільним телефоном.

Дії зловмисників органом досудового розслідування кваліфіковані за ч.3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).

Встановлено, що один із нападників раніше судимий за вчинення злочинів, передбачених зокрема ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ст. 186 КК України (грабіж).

У разі доведення вини зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна, інформує Уманська прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100