реклама

реклама

На виконання Плану заходів із відзначення Дня охорони праці в Україні у 2017 році під девізом «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці», 10 квітня проведено виховну годину та тренінг-навчання у Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 3.

Спільні заходи – лекції, семінари, тренінги – проводяться у рамках трьохсторонньої угоди про співпрацю між Управлінням Держпраці у Черкаський області, Управлінням Укртрансбезпеки у Черкаській області та Управління Національної поліції в Черкаській області.

222

Начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці Андрій Сінько поінформував учнів 6-Б класу про права та обов’язки пасажирів, особливості перевезення пасажирів з обмеженими фізичними можливостями, про правила посадки і проїзду в автобусі.

Головний державний інспектор сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Світлана Смоляр наголосила на  важливості безпечного поводження у громадському транспорті та відзначила, що право позачергового входу в автобус мають вагітні жінки, інваліди, пасажири з дітьми дошкільного віку, особи похилого віку. Фахівець поінформувала, що водій приміського, міжміського або міжнародного автобуса зобов'язаний надавати допомогу пасажирам з обмеженими фізичними можливостями в розміщенні ручної поклажі, багажу, милиць, візків та інших особистих речей, а також під час посадки і висадки з автобуса.

За темою відкритого уроку «Поведінка дітей в автобусі та на автобусних зупинках» фахівці Управлінь Держпраці та Укртрансбезпеки провели опитування школярів з метою перевірки рівня засвоєння нових знань.

За сприяння ПП «Еліт - Транс» для учнів проведено навчання-тренінг з безпечної посадки і проїзду у громадському транспорті. Представники Управління Держпраці та Управління Національної поліції надали обґрунтовані та повні відповіді на питання дітей і запросили методистів і вчителів школи звертатися надалі для організації проведення практичних навчань.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100