реклама

реклама

15 квітня митрополит Черкаський та Чигиринський Іоан передав 12 інвалідних візків черкаській Третій міській лікарні швидкої допомоги від Синодального відділу соціального служіння і благодійності «Eleos-Ukraine» УПЦ Київського патріархату, інформує офіційний сайт Черкаської єпархії.

IMG_7762

Як повідомив голова «ЕЛЕОС-Україна» протоієрей Сергій Дмитрієв, «ці коляски збирали та передали в Україну Українські американські ветерани в США та парафія Св. ап. Андрія Первозванного в м. Блумінгдейл (штат Іллінойс) під проводом Українських американських ветеранів відділу №32 у Чикаго. Голова ветеранів – Петро Бенсак. Голова парафії – Іван Яресько».

Благодійна допомога адресована воїнам-інвалідам АТО, а також іншим людям, які потребують інвалідних візків і не мають змоги їх придбати. Отримали благодійну допомогу головний лікар Третьої міської лікарні Олександр Федорук, а також лікарі, які несли своє служіння в зоні АТО – Сергій Горбенко та Сергій Зарудняк. Митрополит Іоан нагородив Сергія Михайловича та Сергія Васильовича за їхнє служіння на благо Батьківщини медалями «За жертовність і любов до України».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100