реклама

реклама

У зв’язку із суттєвим похолоданням вихователі у черкаських садках змушені імпровізувати, аби хоч якось зігріти малечу. Так, в одному із ДНЗ ліжка вихованців зігрівають пляшками із теплою водою. Про це у Facebook повідомляє мама шестирічного Богдана Галина Березенко, пише ВІККА

680436

"Люди, ну це вже зовсім ні в які ворота не лізе: в дитсадку використовують.. пляшки з гарячою водою, щоб зігріти дитячі ліжечка. Чи можна було хоч на пару днів увімкнути опалення в садочках та школах, або призупинити навчання? Є ж приклади інших міст. Накипіло. І так холодно", – пише містянка.

У коментраі сайту vikka.ua директор директор департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Волошин повідомляє: технічно ввімкнути опалення в навчальних закладах міста можна. Така можливість розглядалася, проте тепло у приміщеннях стане лише за кілька днів.

"Якщо сьогодні до вечора погодні умови не покращаться, завтра діти не навчатимуться. Щодо моніторингу температурного режиму, то з 53-х дитсадків у 13-ти наразі зафіксоване істотне пониження температури", – коментує ситуацію Ігор Волошин.

При цьому він додав, що у школах міста цього тижня не планують призупиняти навчання.

"По школах ситуація не є критичною, ніхто з директорів не звертався щодо потреби припинення навчання через похолодання", – зазначив чиновник.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Дивні справи 23.04.2017 12:44
А може це така "козацька педагогіка" - гартувати діточок пляшками. Або декомунізація садочків. За капіталізму кожен виживає, як може.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Щука 22.04.2017 19:25
Міський голова його секретар і вся його рать просто люди *****!!! Але вони нічого не читають і нічого не чують. Просто Європа! Тільки дивує, що люди вже все забули! І завтра будуть знову вибирать нових ****! Ми на граблі не наступаємо, ми на них танцюємо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Бонд 21.04.2017 16:20
Та хтож з директорів навиться звернутись якщо команда дана мовчати та терпіти... скільки там його... з понеділка плюсова температура - до четверга може вже й саме приміщення прогріється...

дома маюуть у приватних будиночках всі чинуші повключали собі опалення!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100