реклама

реклама

Студенти Східноєвропейського університету безкоштовно навчатимуться в Академії ім. Яна Длугоша у Ченстохові (Польща) протягом кількох семестрів згідно з узгодженим спільним навчальним планом. Це стало можливим завдяки укладеній угоді про наукове, освітнє та культурне співробітництво між двома вищими навчальними закладами.

IMG_7750

Під час підписання угоди польську сторону представляв професор інституту права, адміністрування і управління Академії ім. Яна Длугоша Валерій Окуліч-Казарін. Він долучився до роботи міжнародної науково-практичної конференції, яку провели 19–20 квітня у Східноєвропейському університеті. За результатами зустрічі сторони домовилися про співробітництво між окремими інститутами й кафедрами та обмін студентами і професорсько-викладацьким складом. Також у межах угоди навчальні заклади організовуватимуть спільні наукові та методичні конференції, створюватимуть спільні авторські колективи для наукових і навчальних публікацій, підготовки методичних посібників, здійснюватимуть обмін делегаціями для участі у важливих подіях академічного життя.

Це вже п’ятий польський вищий навчальний заклад, з яким Східноєвропейський університет уклав договір про співпрацю. Раніше були підписані угоди з  Вищою лінгвістичною школою, Польською вищою школою підприємництва та соціальних наук, Польським коледжем фінансів і менеджменту, Польським університетом фінансів і менеджменту.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Студент 23.04.2017 16:06
Безкоштовного навчання в приватних інститутах НЕ БУВАЄ !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100