реклама

реклама

З 1 грудня відновлено пільговий проїзд у всіх тролейбусах міста. Тож пенсіонери та пільговики зможуть їздити в усіх «рогатих» міста без винятку. Нагадаємо, на останній сесії міської ради депутати виділили понад 700 тис. грн. комунальному підприємству «Черкасиелектротранс».

Перший заступник міського голови Віктор Беззубенко
говорить, що цьому передувала непроста розмова з перевізниками маршрутних автобусів. Вони відмовилися від частини субвенції, призначеної на компенсацію пільгового проїзду в маршрутках.

— Міська влада внесла зміни в договори, які були укладені з приватними фірмами на спеціальні тролейбусні маршрути. І з 1 грудня всі 45 тролейбусів, які виходять на лінію, перевозитимуть пільгові категорії населення. Графік їх роботи залишається незмінним,  — розповів Віктор Беззубенко.

За його словами, також у грудні міська влада планує збільшити кількість тролейбусів на найбільш проблемних маршрутах.

У мерії сподіваються, що наступного року подібна ситуація з обмеженням пільгового проїзду більше не повториться. Адже за прогнозними показниками Міністерства фінансів наступного року на Черкаську область на компенсацію пільгового проїзду у транспорті виділять на 13 млн. грн. більше. Область має отримає понад 50 млн. грн. У черкаському міськвиконкомі сподіваються, що левову частку із додаткових коштів виділять Черкасам на компенсацію пільгового проїзду у транспорті. Про це інформує прес-служба МВК.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Nazar Obidzinski 30.11.2011 19:50
Цікаво, а оті "спеціальні" чи на "замовлення" азотівські, залишаться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100