реклама

реклама

Багатопрофільний молодіжний центр прозвітував за рік творчої роботи, продемонструвавши яскраві «Кольори весни». Вихованці центру презентували хореографічні та музичні номери, колекцію одягу, театралізовану виставу та багато іншого. У рамках заходу відбулася і виставка-конкурс дитячих мистецьких виробів «Весняний ярмарок», на якій були представлені понад 300 експонатів, виконаних у різних техніках. Маленькі майстри виставили на конкурс оригінальні роботи, виконані власними руками: витинанки, м’які іграшки, авторські ляльки, вироби з тканини, паперу, солоного тіста, гіпсу, шкіри, бісеру тощо.

18157131_1886029431655308_2155414371586377178_n

Голова комітету самоорганізації населення «Богданівський» Оксана Мелікова щороку відвідує звіт молодіжного центру, відзначаючи кращі дитячі роботи. Цього року вона була вражена рівнем представлених на виставці робіт.

«Учора директор БМЦ Світлана Ільченко таки вибила у мене емоційний захват. Я традиційно приїхала подивитися на чергову виставку робіт дітей, що займаються у мережі клубів за інтересами. Очікувала побачити щось цікаве і нове - це звичайна норма для цього позашкільного навчального закладу. А отримала - піднесений настрій! Чому?! Насолода від рівня майстерності і гармонійності! На виставці реально не було посередніх робіт! Часто організатори різних заходів представляють роботи дітей, керуючись підходом: «головне, щоб дитина не образилася; вона ж старалася; вона може опустити руки...». В результаті цього підходу ми ростимо людину, що заточена на процес, а не на результат. Тут же я побачила непередбачуваний результат, високу майстерність кожної предсталеної роботи».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100